Saladebar Sla

SLA wil je inspireren en leren hoe lekker gezond eten kan zijn

SLA is als familiebedrijf ontstaan vanuit onze eigen behoefte. Door reizen, allergieën, maar ook door ziekte, leerden we hoe puur eten een enorm positief effect kan hebben op hoe je je voelt, zowel fysiek als mentaal.

We hadden alleen moeite onze gezonde leefstijl te combineren met een drukbezet stadsleven. Er miste iets. Dat iets bleek SLA: een plek waar je onbezorgd je bord tot op de bodem leeg kan eten. Iedere hap bouwt mee aan jouw gezondheid, en die van de aarde. SLA is voor iedereen die gezonder, schoner en bewuster wil eten en leven. SLA wil je inspireren en leren hoe lekker gezond eten kan zijn.

Wij dromen veel over de toekomst. Van onszelf, onze kinderen-op-komst en de natuur om ons heen. We dromen bij SLA vooral van een wereld waarin iedereen toegang heeft tot puur eten. Wij zijn op missie om gezond en duurzaam eten voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken. Zodat iedereen van gezond een gewoonte wil én kan maken. Toegegeven, dat is een behoorlijk grote droom. Gelukkig is het weer ónze natuur om dromen stap voor stap te realiseren.

Waar je dan begint? Nou, in Nederland. We staan jaarlijks honderden keren voor de vraag: wat zal ik eten? Stel dat je die vraag zo vaak mogelijk invult met biologisch, onbewerkt en lokaal eten. Al die jaren en Nederlanders opgeteld doet veel goeds voor de natuur en jouw gezondheid. A single salad, so many benefits.

Aangesloten bedrijven bij SLA

Bedrijven