Hulp nodig?
Openingstijden

Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00

Hoe werkt het?

Wordt u ook EKO ondernemer?
Het EKO-Keurmerk is voor de voortrekkers van duurzame, eerlijke én gezonde producten. Wij willen nog schoner, natuurlijker, eerlijker en diervriendelijker ondernemen. Het EKO-keurmerk is een onafhankelijke private stichting die in 2012 is opgericht zonder winstoogmerk en om de consument te helpen bij het kiezen voor écht biologisch.

Voorwaarden
Ondernemers die EKO-licentiehouder willen worden, moeten (1) biologisch (SKAL) gecertificeerd zijn en (2) zich elkaar meetbaar willen ontwikkelen gebied van duurzaamheid.

Specifieke vragen? 
Lees hier de meest gestelde vragen of vraag een vrijblijvend gesprek aan door een mail te sturen naar: info@ekokeurmerk.nl

Documenten
Voor een volledig overzicht van alle reglementen, voorwaarden en ander belangrijke formulieren kunt u kijken op de documentenpagina

 

Zo wordt u licentiehouder

shutterstock_588979808 (1) groot.jpg

Profiel aanvullen

Daarna is het tijd om uw online profiel aan te vullen. Vertel ons meer over uw bedrijf en kies de duurzame thema's waar u mee aan de slag gaat.

een voet zwart met tekst.jpg

Aan de slag

Elk jaar gaat u aan de slag met nieuwe doelen. Via uw online profiel kunt u laten zien wat u gerealiseerd heeft én waar u mee bezig bent.

checklist-2077020_1920.jpg

Toetsing

Tot slot vindt er een toetsing plaats. Voldoet uw bedrijf aan de eisen van het EKO-Keurmerk? En heeft u uw doelen behaald?

Per schakel

Koe_blok4x.jpg

Landbouw

Bekijk het certificeringstraject voor landbouw

breakfast-690128.jpg

Horeca

Bekijk het toelatingsonderzoek en certificeringstraject voor horeca

AGF afdeling 1 - gimsel.jpg

Winkel

Bekijk het toelatingsonderzoek en certificeringstraject voor winkels

business-21823_1920.jpg

Merk en handel

Bekijk het certificeringstraject voor Merk en handel