Tweede vestiging The Barn Food

Tweede vestiging The Barn Food

EKO restaurant The Barn, dat ook een vestiging heeft op de Amsterdamse Zuidas, heeft inmiddels een tweede vestiging in Utrecht in de Stadskamer in het gloednieuwe winkelcentrum Hoog Catharijne.

The Barn is een 100 procent biologisch restaurant dat zich focust op fast delivery en gezond eten. Het restaurant is ontworpen door Claessens Erdmann Architecten en is ingericht in de sfeer van een boerenstal.
Het restaurant is 100 procent biologisch, wat wil zeggen het eten, het fruit dat in de sappen wordt gebruikt en ook de borden, bekers en het bestek. Ook is er een mogelijkheid voor take-away.

Eigenaren van het concept zijn Joost Leendertse en Roel Bloemen. Ze hebben grote plannen om het concept, dat dit jaar werd genomineerd voor een Horecava Innovation Awards, binnen 3 jaar uit te rollen naar ongeveer 25 tot 30 vestigingen in Nederland. Hierna willen de ondernemers met het concept de grens over.

Voor meer informatie: https://thebarnfood.nl