EKO boerderijwinkels genomineerd

Twee EKO boerderijwinkels genomineerd voor restylingsprijs

’t Schop in Hilvarenbeek De Sprankenhof in Udenhoud zijn samen met 8 andere boerderijwinkels genomineerd voor restyling van hun boerderijwinkel. Ruim 40 agrarische bedrijven meldden zich aan om kans te maken op het winnen van PIMP MY FARMSHOP, een initiatief van Food Inspiration.

De finalisten zijn uitgenodigd voor een trainingsdag, waarop ze worden gecoacht in het opstellen van een plan voor de restyling van hun boerderijwinkel. Tijdens de finaledag op 10 oktober, onderdeel van de Dutch Agri Food Week, presenteren de tien finalisten de toekomstdroom van hun boerderij aan de jury. Uit deze tien verhalen kiest de jury de winnaar van PIMP MY FARMSHOP; de boerderijwinkel die wordt omgetoverd tot een trendy farmshop.

Food Inspiration zorgt voor een korte keten tussen boer en consument. Ze helpen boeren om beter vindbaar te zijn voor de consument en daarmee de positie op de markt te versterken. Met de campagne OVER DE VLOER BIJ DE BOER brengen ze de consument op het erf van de boer én laten ze de consument kennis maken met verse boerenproducten. Met de actie PIMP MY FARMSHOP helpt Food Inspiration de traditionele boerderijwinkel om te toveren tot een trendy farmshop; als voorbeeld voor alle boerderijwinkels van ons.

Meer informatie: www.overdevloerbijdeboer.com