U bent hier: Home / Nieuws / Bas Rüter nieuwe voorzitter Stichting EKO-keurmerk

Bas Rüter nieuwe voorzitter Stichting EKO-keurmerk

Bas Rüter, directeur Duurzaamheid van Rabobank Nederland, is de nieuwe voorzitter van Stichting EKO-keurmerk.

Bas Rüter, Directeur Duurzaamheid van Rabobank Nederland, is de nieuwe voorzitter van Stichting EKO-keurmerk. Hij neemt het voorzitterschap over van Suzanne van der Pijll, die deze functie ad interim vervulde.

Suzanne van der Pijll: “Bas Rüter is een man met vele kwaliteiten. Met zijn achtergrond als Directeur Duurzaamheid van de Rabobank past hij zeer goed bij Stichting EKO-keurmerk. Stichting EKO-keurmerk zet zich in om de biologische sector verder te verduurzamen. We willen dé koplopers blijven op het gebied van duurzaamheid. Bas weet als geen ander wat dan de thema’s zijn.” Stichting EKO-keurmerk is erg blij met haar nieuwe voorzitter.

Als voorzitter van Stichting EKO-keurmerk zal Bas Rüter zich inzetten voor de ontwikkeling van het EKO-keurmerk op producten, het EKO-keurmerk Horeca en het EKO-keurmerk Winkels. Hij zet daarmee de werkzaamheden van Suzanne van der Pijll van de afgelopen anderhalf jaar voort.

Over Bas Ruter
Bas Rüter is een expert op het gebied van verduurzamen. Hij studeerde biologie in Wageningen en was naast zijn werkzaamheden als adjunct-directeur bij de Triodos Bank Provinciaal Statenlid voor GroenLinks.