Bio ondernemer: Bloem eten en drinken

Wij kiezen voor 100% biologisch

Café Restaurant Bloem is gelegen op een prachtige locatie in de Plantagebuurt in Amsterdam, aan het water van het Entrepotdok, tussen de monumentale pakhuizen en tegenover dierenpark Artis. Gedurende het hele jaar is het een ideale plek voor een biologische lunch of diner.
 “We kiezen bewust voor biologische producten, liefst ook uit de streek. Dit met het oog op dierenwelzijn, onze gezondheid en een mooiere wereld. En natuurlijk omdat het veel lekkerder is.” vertelt Daniël Hutchinson, bedrijfsleider bij Bloem. “We zijn heel blij met het gouden EKO-keurmerk, omdat het aantoont dat we écht volledig voor biologisch gaan. Dat we de primeur hebben in Amsterdam, daar ben ik natuurlijk erg trots op!” 

Een gouden keurmerk betekent dat er in de keuken geen producten gebruikt worden met kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of producten die met gentech gemaakt zijn. In plaats daarvan kiest Bloem voor ingrediënten die zo natuurlijk mogelijk zijn geteeld of gekweekt. Veel chef-koks hebben een voorkeur voor biologische ingrediënten, maar alleen met een certificering weet de gast dat ook echt zeker. De Stichting EKO-keurmerk ziet hier op toe. 

BLOEM_Daan.jpg