U bent hier: Home / Horeca / Ondernemer

EKO-keurmerk Horeca

Uw gasten kiezen steeds vaker voor biologische producten: het afgelopen jaar ging de omzet in Nederland met ruim 20% omhoog. Ook veel koks en restaurateurs hebben een voorkeur voor biologische ingrediënten. Maar hoe vermarkt je dat? Hoe maakt u duidelijk dat uw restaurant waarde hecht aan duurzaamheid? En daarmee inspeelt op een onmiskenbare trend die uw gasten waarderen.

Het EKO-keurmerk Horeca biedt u de kans om vragende consumenten vóór te zijn. Met het EKO-keurmerk Horeca kunt u zich onderscheiden. Er zijn drie verschillende certificaten: Brons (15-50%), Zilver (50-80%) en Goud (80-100%) .Een EKO-horecacertificering biedt u:

1.            Een complete certificering van uw bedrijf

2.            Een promotiepakket

3.            Publicitaire ondersteuning door Stichting EKO-keurmerk

“Elk evenement, beurs of restaurant kan zeggen dat ze bio zijn. Wij kunnen aantonen dat we het écht zijn.” Biokay Today

“Een keurmerk moet kwaliteit garanderen. Mensen moeten weten dat het goed zit. Dat zit het bij dit keurmerk, dankzij de onafhankelijke inspecties.” Samaya